Wederoptreden Nikolaos Karelis bijna een feit

De Genk-supporters hebben er lang op moeten wachten, maar het is bijna zover. Nikolaos Karelis is zo goed als fit en zal allicht tegen RSC Anderlecht op zondag 22 oktober zijn wederoptreden maken.

De laatste wedstrijd van Karelis dateert al van 27 december 2016, waarin Karelis uitviel met een zware kruisbandblessure, die hem ongeveer 9 maanden aan de kant hield. Maar nu is de Griek eindelijk terug fit. Karelis trainde deze week volledig mee met de groep en ondervond geen hinder. De wedstrijd tegen Moeskroen op zaterdagavond komt waarschijnlijk nog te vroeg, stond op de website van KRC Genk. Dus naar alle waarschijnlijkheid zal Karelis mogen invallen de week erna, in de topper tegen Hein Vanhaezebrouck en zijn Anderlecht.

Genk heeft echter nog andere spelers in haar ziekenboeg. Met de blessure van Jere Uronen gaat het de goede kant op. De Fin heeft een stukje meegetraind met de groep, zijn revalidatie wordt met de dag gevolgd. Dewaest is waarschijnlijk nog 1,5 maand uit en werkt een individueel programma af. Ook Seigers, Zebli en Trossard zijn nog niet klaar en werken eveneens een individueel programma af.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.