Tijdens de wedstrijd Atlanta United – Minnesota United heeft een supporter van de eerstgenoemde club een beker naar de scheidsrechter gegooid. Reden genoeg voor de MLS om hem van alle MLS-activiteiten van alle MLS-clubs te verbannen met een permanent stadionverbod.

Scheidsrechter Armando Villareal wilde op de VAR gaan kijken, omdat er twijfel was of er een penalty gegeven moest worden aan Minnesota United. Terwijl Villareal naar het scherm langs de goal liep, gooide een Atlanta United-supporter zijn beker naar de scheids.

De MLS gaf een verklaring:

In samenwerking met het Atlanta Police Department hebben wij het desbetreffende individu kunnen identificeren en hebben wij hem een stadionverbod opgelegd dat geldt voor alle MLS-wedstrijden.

Dit gedrag wordt niet getolereerd, omwille van de veiligheid van spelers, coaches, scheidsrechters en fans.

De desbetreffende supporter is niet in beroep gegaan.

Advertentie