Na Alexi Lalas, haalt ook Taylor Twellman uit naar het Verenigde Staten-team: ”Dit is gewoon een schande!”

Nadat Alexi Lalas uithaalde naar het team van de Verenigde Staten na de verloren partij tegen Costa Rica, haalt nu ook Taylor Twellman uit na het misgelopen kwalificatie.

”Dit is een grote schande! Met het geld dat de MLS heeft en dat het USSF heeft, kunnen wij geen gelijkspel krijgen tegen Trinidad? Dan verdien je het niet om naar het WK te gaan, simpel.

Ik zie dat kleine rode lichtje [van de camera], het is aan, en ik ga het aan houden. De handschoenen hadden jaren geleden al af moeten gaan. Nu krijgen ze pas de kritiek die ze verdienen.

De discussie die na het WK 2014 kwam was: kunnen we Colombia verslaan? En België? En Argentinië?. Ben je een grap aan het maken? We kunnen niet eens tegen Trinidad winnen op een veld, omdat het ”te nat” is! Wat zijn we aan het doen? Wat zijn we aan het doen?!

Ik vind het uitzonderlijk, wanneer ik op dit stomme ding [zijn telefoon] kijk hoe dom mensen kunnen zijn. België moet tegen Bosnië op een koeienveld en wij kunnen niet voetballen op een veld met water erop? Kom op!”

Dit is het eerste WK dat de VS mist sinds 1986. Daar waar ze altijd makkelijk het WK haalden, hebben ze het nu niet gehaald.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.