Dominant Genk komt pas in het slot van de wedstrijd op gelijke hoogte: 1-1

De malaise blijft duren bij Racing Genk. De Limburgers konden slechts gelijkspelen tegen Moeskroen. Genk blijft zo achter met een schandalige 11/30 en het is nog maar de vraag hoelang Albert Stuivenberg het nog volhoudt. Moeskroen daarentegen doet het goed met 18/30.

Eenrichtingsvoetbal, 20 hoekschoppen tegen 2, 30 schoten tegenover 7 en toch wint Genk niet. Het ontbrak aan grote efficiëntie bij de Limburgse fusieclub. Moeskroen kwam vlak voor rust op voorsprong met een schitterend doelpunt van Rotariu. Genk domineerde heel de partij, maar kreeg de bal niet in doel. Schrijvers en Pozuelo werden eraf gehaald, de supporters waren het er duidelijk niet mee eens, en Stuivenberg kreeg het boe-geroep naar zich toe.

Tien minuten voor tijd zorgde Ingvartsen nog voor de gelijkmaker. Genk kreeg nog mogelijkheden, maar kreeg de bal er gewoonweg niet in. Anderlecht en Club Brugge zijn de volgende tegenstanders van Genk, weer geen simpele klus dus voor de Limburgers.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.