The Telegraph verwacht dat Chelsea Benteke zal aantrekken in de komende transferperiode, als vervanger van… Michy Batshuayi. ‘Batsman’ zou op zijn beurt dan uitgeleend worden. 

In het tussenseizoen wilde Conte af van Diego Costa. Zijn transfer naar Atlético is inmiddels rond. Morata werd gehaald om de aanvalslinie te leiden, maar als back-up wilde de Italiaanse trainer eigenlijk gaan voor Llorente, die uiteindelijk naar Tottenham verhuisde. Batshuayi mocht toen uitgeleend worden van de oefenmeester.

Llorente kwam dus niet en Batshuayi was officieel de tweede spits van Chelsea. Hij weet de goal duidelijk staan, maar nu Morata geblesseerd is, denkt Conte toch aan een andere aanvaller. Benteke staat bovenaan het lijstje van de coach volgens de Britse krant en dat is toch wel opvallend, want Crystal Palace doet het echt niet goed  dit seizoen en de boomlange spits kon toch niet helemaal overtuigen bij zijn vorige werkgever, Liverpool.

Chelsea denkt ook aan Jamie Vardy, na Kanté en Drinkwater zou hij de derde speler van de kampioenenploeg van Leicester City zijn die de overstap maakt. Michy Batshuayi mag dan opnieuw uitkijken naar een uitleenbeurt. In de zomer toonde AS Monaco al interesse in een huurdeal.

 

Advertentie