Is het ultimatum gesteld voor Stuivenberg? Genk moet een goede prestatie neerzetten op Anderlecht

De wedstrijd van zondagavond tegen RSC Anderlecht zou wel eens de wedstrijd op leven en dood kunnen worden voor Albert Stuivenberg. Het ultimatum zou gesteld zijn en Genk moet morgenavond winnen en een goede prestatie neerzetten. Een moeilijke opgave dus voor de Limburgers, want ze konden dit seizoen nog maar 11 punten sprokkelen.

Bij Genk leven ze in ieder geval met goede hoop toe naar de clash tegen Anderlecht. “Gevoel dat we kunnen winnen,” zei Stuivenberg op de wekelijkse persconferentie. Een overwinning zou er wel dringend moeten komen, want Genk staat momenteel op een triestige tiende plek met 11/30.

De wedstrijden worden er ook niet gemakkelijker op, want woensdagavond volgt Club Brugge al. Stuivenberg zou dus de boodschap meegekregen hebben van bovenaf dat enkel winnen volstaat. De statistieken spreken wel niet in het Genkse voordeel: 14 duels en Genk kon slechts twee keer winnen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.