Go Ahead Eagles verslaat koploper Jong Ajax met 4-1

 Go Ahead Eagles heeft de beloften van Ajax, die tevens koploper zijn in de Eerste Divisie, met 4-1 verslagen in eigen huis. De bezoekers openden de score, maar met de rust stond het 3-1, daarnaast ontving Zeefuik een rode kaart aan Amsterdamse kant.

De supporters van Go Ahead hadden bij opkomst een indrukwekkend spandoek ontworpen, om daarmee nog duidelijker te maken dat zij tegen de beloftenelftallen zijn in de competitie. In het bezoekersvak zaten geen supporters, de thuisploeg had 8.432 bezoekers in de Adelaarshorst.

Ondanks de nederlaag blijft Jong Ajax wel koploper, Fortuna Sittard speelde in de slotminuten gelijk tegen FC Eindhoven en staat nu derde. Op plek twee staat NEC, dat Volendam versloeg (0-2). Kowet staat negende, de volgende competitiewedstrijd is tegen de beloften van AZ.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.