Jupiler Pro League-Spelers Van De Week: Brecht Capon en Nathan De Medina

Deze week hebben we een speciale editie van ‘Jupiler Pro League-Speler van de week’, want we hebben 2 uitverkorenen. Brecht Capon is onze speler van de week van de 12de speeldag en Nathan De Medina die van de 13de speeldag. Capon scoorde een hattrick voor KV Oostende en De Medina scoorde twee keer voor Moeskroen in het duel met Antwerp, waaronder een zeer belangrijk doelpunt in de absolute slotfase.

Speeldag 12: KV Oostende – Charleroi 3-0. Tot ieders verbazing won Oostende met 3-0 en werd Charleroi met lege handen terug naar huis gestuurd. Uitblinker van dienst was Brecht Capon, die er zowaar drie in het mandje legde. Het eerste doelpunt van Capon viel midden in de eerste helft. De rechtsachter kon vrij aanleggen van net buiten de zestien, de bal week af op Dessoleil en verdween zo in doel. Vlak na rust kwam kapitein Capon mee naar voor en kon hij de bal overhoeks binnenduwen op assist van Musona. 20 minuten voor tijd werd de wedstrijd helemaal beslist door de rechtsback. De bal kwam op zijn rechterflank terecht en zorgde voor de 3-0. Ook Ruslan Malinovskyi (Racing Genk) speelde een sterke partij tegen Club Brugge.

Speeldag 13: Moeskroen – Antwerp 2-2. De wedstrijd van Moeskroen begon goed, want de Henegouwers kwam op voorsprong door een doelpunt van Nathan De Medina. Op een hoekschop miste Van Damme een kopbal en De Medina kon vrij binnenschieten. Antwerp herstelde de scheve situatie en kwam nog op 1-2. In de extra tijd liep het weliswaar helemaal mis. Moeskroen kreeg een vrije schop en De Medina kopte de 2-2 tegen de netten en zorgde zo nog voor de gelijke stand. De Medina is een centrale verdediger, maar besliste toch de wedstrijd met 2 goals. En dat in zijn eerste wedstrijd!

Standard lijkt ook weer herboren te zijn, want ze wonnen simpel van Waasland-Beveren. Junior Edmilson speelde, onder andere, alweer een puike partij.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.