Slaven Bilic ontslagen als coach van West Ham United

West Ham United heeft na een tegenvallende seizoensstart haar coach ontslagen. Slaven Bilic kon The Hammers niet brengen wat op voorhand verwacht werd door het bestuur en de fans. West Ham staat momenteel na 11 speeldagen zelfs op een 18e plaats, wat op het eind van het seizoen zelfs degradatie zou kunnen betekenen. Nu Bilic ontslagen is, hopen de fans en het bestuur natuurlijk op verbetering.

Het leek er al wel even aan te komen, dat de tijd voor de 49-jarige Kroaat er bijna op zat. Na enkele zeer slechte weken was het al bijna zeker dat hij niet meer mocht verliezen voor hij eruit vloog. Het geluk dat Bilic op dat moment nog had, is dat zijn team in de Carabao Cup een ommekeer maakte en Tottenham op Wembley uitschakelde. Dit gaf weer wat meer ademruimte, maar het volgende weekend werd er gelijkgespeeld tegen Crystal Palace, dat een rechtstreeks concurrent is. Nadien werd het weer een match van ‘moeten’ voor Bilic, maar met een tegenstander als Liverpool wist hij dat het moeilijk werd.

Tijd voor een nieuwe wind dus. Al enkele dagen werden de namen van David Moyes en Ronald Koeman gefluisterd, maar dat lijkt voor de supporters niet geruststellend. Op sociale media is vaak te lezen dat ze Moyes zeker niet willen zien komen en dat Koeman ook niet de topper is die ze als vervanger willen zien. Wie zal de nieuwe coach dan wel worden, is de vraag. Een coach vervangen die speelde bij de club en die de club als trainer successen bracht is nooit makkelijk. Het is in elk geval duidelijk, West Ham United moet hoog mikken om uit de degradatiestrijd te raken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.