TRANSFER: Frank Acheampong definitief naar Tianjin Teda

Frank Acheampong keert niet meer terug naar de Jupiler Pro League. Tianjin Teda licht de optie in zijn contract, waardoor hij niet meer terugkeert naar Anderlecht. De Ghanees speelde sinds afgelopen zomer op huurbasis in China.

Tianjin Teda stelde zich veilig voor het behoud in de hoogste Chinese divisie, waar de pijlsnelle Acheampong een belangrijke bijdrage in had. Acheampong kon vier keer scoren in tien wedstrijden. Afgelopen zondag gaf Acheampong nog de aftrap in de thuiswedstrijd van Anderlecht tegen Club Brugge (0-0).

Acheampong kwam in totaal 165 keer uit voor paars-wit, hij scoorde 22 keer en leverde 21 assists af. De linkerflank kwam in 2013 over van het Thaise Buriram United en werd toen al de Ghanese Messi genoemd. Acheampong werd twee keer kampioen met de Brusselaars, in 2014 en vorig seizoen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.