Wouter Vrancken nieuwe assistent van Glen De Boeck

Maandagochtend heeft KV Kortrijk op haar site aangekondigd dat Wouter Vrancken de nieuwe assistent van Glen De Boeck wordt. Vrancken (38) zat zonder werk nadat hij in oktober zijn ontslag gaf als hoofdcoach bij Lommel United.

Om persoonlijke redenen stopte Vrancken eind oktober als hoofdcoach bij Lommel United, Tom Van Imschoot kwam hem ondertussen vervangen. Ruim twee weken verder heeft Vrancken al een nieuwe job beet. Vrancken tekende een contract tot het einde van het seizoen en zal dezelfde functie opnemen als Lorenzo Staelens.

Vrancken keert dus terug naar de club waar hij in 2011 zijn spelerscarrière beëindigde. Zaterdag wacht er Glen De Boeck al meteen een zwaar debuut, hij moet naar het Anderlecht van Hein Vanhaezebrouck.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.