TRANSFER: De Graafschap contracteert Heerenveen-verdediger Schoop

De Graafschap heeft de 21-jarige vleugelverdediger Rannick Schoop per direct overgenomen van sc Heerenveen, de laatste club van de speler. Schoop speelde vooralsnog alleen in de jeugdopleiding van de Friese club.

De Graafschap-trainer Henk De Jong nam de vleugelverdediger een periode op proef, op basis daarvan heeft hij een contract aangeboden gekregen. Schoop komt uit de jeugdopleiding van sc Heerenveen en speelde de afgelopen jaren 30 wedstrijden in de beloften Eredivisie. Daarin wist de vleugelverdediger 3x te scoren en gaf hij 3 assists.

“Rannick heeft de afgelopen periode laten zien dat hij een prima aanvulling is voor onze selectie.”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede van de Doetinchemmers. De Graafschap staat momenteel zesde in de Jupiler League en treedt het aankomende weekend aan tegen FC Eindhoven. Of Rannick Schoop in die wedstrijd al van de partij is, is nog niet bekend.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.