Rik Vande Velde, sportief directeur bij KV Mechelen, geeft harde kritiek op aanwinsten

Het gaat van kwaad naar erger bij KV Mechelen. Na een duffe 0-0 op het veld van Antwerp blijven ze onderaan het klassement hangen. Sportief directeur Rik Vande Velde deed eerder deze week zijn zegje in de Gazet van Antwerpen

Vande Velde spaart helemaal niemand en hij had over elke nieuwe speler wel iets te zeggen. Zo zou Rherras een inschattingsfout zijn geweest en had het bestuur de wil van voormalig trainer Yannick Ferrera niet mogen volgen. Over Kawaya en Pedersen zegt Vande Velde dat het risicotransfers waren die voorlopig nog niet renderen, maar hopelijk snel statistieken gaan brengen. Het strengste is hij voor Ganvoula.

“Het hangt van hem af,” zegt Vande Velde. “We hopen dat hij nog ontploft. Maar als we merken dat er geen progressie is en de wil niet aanwezig is om voor KV te strijden, is het beter dat we ermee stoppen. We proberen hem ervan te overtuigen dat 5 voor 12 al gepasseerd is. Het zou zonde zijn om hem in januari al terug naar Anderlecht te moeten sturen.” Dit is een zeer harde uitspraak en valt zeker op de slechte moment. Ganvoula was er niet bij tegen Antwerp, omdat hij naar zijn thuisland was vertrokken vanwege zijn overleden vader. Een slechte timing om een speler zo af te kraken?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.