Voorzitter KRC Genk: “We blijven achter de trainer staan, maar het is 5 voor 12.”

Na de bekerwinst woensdag, kreeg KRC Genk zaterdag opnieuw een tik te verwerken: het verloor op het veld van KV Mechelen en staat daardoor op de 8ste plaats. Toch blijft het bestuur voorlopig het vertrouwen behouden in Albert Stuivenberg.

“We blijven achter de trainer staan, maar hij moet ons wel in play-off 1 brengen. Het is 5 voor 12”, was de Genkse voorzitter, Peter Croonen, duidelijk na de 3-2-nederlaag zaterdagavond.

“De eerste 45 minuten waren heel slecht. We kregen snel een domme goal tegen en gingen daar niet goed mee om. Ik zag spelers vooruitlopen, ik zag spelers achteruitlopen, de ruimtes werden heel groot, we kwamen overal te laat. Kortom, we ondergingen het spel.”, verklaarde Croonen aan Het Nieuwsblad.

Ook Albert Stuivenberg had zijn zegje over de wedstrijd: “We gingen nog goed van start met onmiddellijk een kans. Maar dan schoten we de bal in eigen doel en moesten we achtervolgen. We deden niet meer wat we als team hadden afgesproken. Oké, we zitten defensief op het middenveld met een probleem. Maar dat mag geen reden zijn om Bandé zoveel ruimte te geven. Dan weet je dat er gevaar uit voortspruit. Wij gaven hen de kans om er drie te maken. De tweede helft had een heel ander gezicht. Maar de nederlaag bleek onvermijdelijk.”

Eind vorig jaar werd Peter Maes, met twee punten meer dan onder Stuivenberg, ontslagen. Hoe lang blijft Albert Stuivenberg nog aan de slag bij Racing Genk?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s