Everton wil zich versterken met bankspeler Van Aanholt

Everton mag zich al jaren rijk rekenen met Leighton Baines in de selectie, maar de leeftijd van de Engelsman begint nu toch zijn tol te eisen. De club is daarom op zoek naar een goede stand-in die eventueel ook het stokje kan overnemen als vaste linksback. Trainer Sam Allardyce is daarbij uitgekomen op Crystal Palace-speler Patrick van Aanholt.

Van Aanholt speelt inmiddels bijna een jaar bij Crystal Palace, dat hem voor omgerekend 10,5 miljoen euro overnam van het gedegradeerde Sunderland. Onder trainer Frank de Boer stond de in Den Bosch geboren Nederlander standaard in de basis, maar onder Roy Hodgson heeft de 27-jarige zijn plek moeten afstaan aan Jeffrey Schlupp, die in de periode daarvoor vooral als linksbuiten uitkwam.

Crystal Palace schijnt niet helemaal open te staan voor een verkoop, maar voor het juiste bedrag mag Van Aanholt dan toch vertrekken. Op die manier kan het tegen degradatie vechtende Crystal Palace zelf spelers voor andere posities aantrekken. Van Aanholts marktwaarde staat momenteel op een slordige €9.000.000.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.