KNVB maakt inhaaldata van afgelaste wedstrijden bekend: FC Utrecht – Feyenoord op 24 januari

De KNVB heeft de inhaaldata van de afgelaste wedstrijden gepubliceerd op de website, daar is te lezen dat de topper tussen FC Utrecht en Feyenoord op woensdag 24 januari wordt gespeeld. Sparta – Vitesse wordt afgewerkt op dinsdag 16 januari.

490 uitsupporters van Vitesse en 1.200 supporters van Feyenoord waren op weg naar hun uitwedstrijd afgelopen zondag. Veel van hen waren al in het stadion, toen ze te horen kregen dat de wedstrijd werd afgelast. Ook bij veel andere wedstrijden die dag waren er problemen: zo werd Roda JC – FC Groningen even stilgelegd en werd Ajax – PSV om 17:00 uur gespeeld in plaats van 16:45 uur. Veel supporters haalden het niet om op tijd in Amsterdam te arriveren.

In de Jupiler League werden vier wedstrijden afgelast, maar daarvan werd er een op dinsdagavond al gespeeld. Met de hulp van vele vrijwilligers werd een pak van 13 centimeter sneeuw van het veld gehaald en kon de inhaalwedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Jong PSV doorgaan (1-1).

Jong Ajax – FC Den Bosch wordt op maandag 18 december gespeeld, de twee andere wedstrijden pas na de winterstop. FC Oss – NEC en Jong AZ – Cambuur worden op maandag 15 januari afgewerkt. Alle vijf de duels starten om 20:00 uur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.