De kroket van Kramer: een onhandige zet

België kende al “de sigaret van Radja Nainggolan”. Sinds gisteravond kent Nederland “het broodje kroket van Michiel Kramer”. Tijdens de rust van de bekerwedstrijd Feyenoord – Heracles verorberde Kramer voor het oog van de draaiende camera’s doodkalm een broodje kroket.

Een onhandige zet van de spits, die de laatste tijd toch al vaker in het nieuws komt door allerlei randzaken in plaats van zijn sportieve prestaties. Door zijn onbezonnen actie riskeert Michiel Kramer dat hij opnieuw door trainer Giovanni van Bronckhorst uit de selectie wordt gezet.

“We zullen daar morgen zeker verder op ingaan met Michiel. Een broodje kroket is af en toe lekker, maar niet tijdens een wedstrijd. Dat lijkt me vanzelfsprekend.”

Giovanni van Bronckhorst voor de camera van FOX Sports

Vanochtend zal Kramer ongetwijfeld op het matje worden geroepen in De Kuip. De 29-jarige aanvaller maakt het zichzelf op deze manier wel erg moeilijk in de strijd om een basisplaats met Nicolai Jørgensen. Ook tegen Heracles hield van Bronckhorst hem negentig minuten op de bank. Feyenoord won de confrontatie in de achtste finales met 3-1 en bekert verder. In de kwartfinales nemen de Rotterdammers het op tegen PSV.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.