Anderlecht moet Kara 2 maanden missen

Een dreun voor RSC Anderlecht, want het kan geen beroep doen op Kara Mbodj in de wedstrijd tegen KAA Gent. Coach Hein Vanhaezebroeck meldde op de persconferentie dat de Senegalese verdediger een knieoperatie heeft ondergaan en dus een tijdje buiten strijd is.

Kara kwam eerder dit seizoen al verschillende wedstrijden niet aan de bak door een kraakbeenletsel, nu moet een operatie zijn blessure doen verhelpen. Hein Vanhaezebroeck zit zo met de handen in het haar, want eerder vorige week raakte Andy Najar opnieuw geblesseerd en vorige vrijdag ook nog eens goudhaantje Henry Onyekuru.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.