Ivan Leko maakte zijn selectie bekend voor de wedstrijd tegen Moeskroen en opvallend daarbij was dat er opnieuw geen plaats is voor Laurens De Bock en Ethan Horvath. Ook Decarli ontbreekt, al is dat waarschijnlijk door een kleine blessure. Hij wordt vervangen door Mera.

Omdat Leko enkel Decarli en Touba moet missen, moeten er keuzes gemaakt worden en is het verdict hard voor Laurens De Bock, die de afgelopen weken helemaal uit beeld is verdwenen. De Bock kwam niet meer in de selectie na zijn dramatische prestatie op Eupen en mag mogelijk in de winter vertrekken.

Ook Horvath komt niet meer aan de bak en gaat van eerste doelman naar derde doelman. Lior Refaelov zit wel in de selectie, maar mag waarschijnlijk ook beschikken bij Club Brugge, want de Israëliër krijgt amper speeltijd. Ook Butelle zou geen toekomst meer hebben bij blauw-zwart, al is hij wel opnieuw de nummer 1 onder de lat.

Advertenties