Afgelopen speeldag in de Premier League moest Vincent Kompany al na amper 10 minuten het veld verlaten. Zijn grimas verraadde alles: opnieuw een blessure. Maar coach Pep Guardiola stelt iedereen gerust, want de blessure zou meevallen.

“De blessure van Vincent is niet zo erg als gedacht,” aldus Guardiola. “Hij is klaar om de volgende wedstrijden te spelen. Morgen weten we exact wat er aan de hand was.” Geen reden tot paniek dus, als we de trainer van Manchester City mogen geloven.

Kompany kwam zelf naar buiten met nog meer goed nieuws. Hij heeft namelijk zijn MBA-opleiding afgerond op de Manchester Business School. “Ik heb het gevoel dat ik nu veel verder sta dan bij de start van deze opleiding. Het is mijn doel om zo lang mogelijk te blijven voetballen, maar in de toekomst wil ik de combinatie van deze academische opleiding en mijn ervaring als profvoetballer graag gebruiken,” vertelt de blije Kompany.

Advertentie