Sevilla klopt opnieuw aan bij KRC Genk voor Sander Berge

Afgelopen zomer probeerde Sevilla Sander Berge vast te leggen, maar kreeg het een ‘neen’ te horen van zowel Genk als de middenvelder. Nu wil Sevilla nog een poging wagen, maar het is nog maar de vraag of het hen nu wel lukt. 

Het Genkse bestuur slaagde er afgelopen zomer in om de beloftevolle Noor aan boord te houden. Berge zelf wilde liefst van al ook gewoon blijven om meer ervaring op te doen en een prijs te pakken met Genk.

Nu, 4 maanden later, liggen de kaarten echter anders. Berge speelt een zwak seizoen en raakte bovendien ook nog eens zwaar geblesseerd, maar ondanks die pech blijft Sevilla proberen om Berge vast te leggen. Vermoedelijk zal Sevilla weer worden weggestuurd, want het Genkse bestuur wil het goudhaantje niet laten gaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s