Nicolae Stanciu heeft aanbieding van Sparta Praag en wil vertrekken

In de Roemeense pers heeft recordaankoop Stanciu duidelijk laten merken ontevreden te zijn bij de Belgische landskampioen. Hij laat verstaan dat hij openstaat voor een transfer naar Sparta Praag.

Vorig seizoen was de 24-jarige Nicolae Stanciu de toptransfer van paars-wit, hij kostte maar liefst 10 miljoen euro. Stanciu kon echter nooit overtuigen (op training), hij loste de torenhoge verwachtingen niet in. Stanciu kon slechts op twee basisplaatsen op rij rekenen van Réné Weiler en ook nu onder Hein Vanhaezebrouck slaagt de Roemeen er niet in zijn plaats te veroveren bij de eerste 11.

Bij het Roemeense Fanatik klonk het zo: “Ik heb een aanbod van Sparta Praag en ik wil naar die club. Ik wil met een topcoach als Andrea Stramaccioni samenwerken.” Sparta Praag staat momenteel op een 5e plek na 16 speeldagen, en heeft 18 punten achterstand op leider Plzen.

Eerder kwam naar buiten dat Besiktas een huurdeal (€500.000) ziet zitten, gekoppeld aan een optie tot definiteve aankoop (€9.000.000). De Turkse topclub krijgt allicht een stevige geldsom van Everton voor Cenk Tosun

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s