Napoli aast op Balotelli, wiens contract bij Nice aflopend is

Balotelli kan op serieuze interesse uit Italië rekenen. Het Zuid-Italiaanse Napoli aast op Mario Balotelli, die daarmee kan terugkeren in zijn vaderland. 

Het contract van ‘enfant terrible’ Balotelli bij OGC Nice loopt af. Vooralsnog heeft de Zuid-Franse club aangegeven geen verdere actie te ondernemen, daardoor kan Balotelli aankomende zomer transfervrij vertrekken uit de Côte d’Azur. De 33-voudig Italiaans international, wiens hoogtepunt op EURO 2012 was, speelde eerder al voor de Italiaanse ploegen Lumezzane, AC Milan en Internazionale.

Hoewel de in Palermo geboren aanvaller, nog steeds pas 27 jaar oud, van vaste waarde is bij de Franse Europa League-deelnemer, lijkt een vertrek aanstaande. Napoli, momenteel de koploper in de Serie A, heeft een tekort aan goede aanvallers. Dries Mertens is momenteel de eerste spits, maar is van origine een buitenspeler. De oud-Ajacied Arek Milik is nog steeds herstellende van een zware knieblessure, waardoor Balotelli wellicht deze winter al naar de Zuid-Italiaanse stad komt.

Balotelli speelde dit seizoen al 21 wedstrijden voor Nice, daarin maakte hij 16 doelpunten en leverde hij 1 assist af.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.