TRANSFER: Club Brugge legt 18-jarige Krépin Diatta vast

Na de transfer van doelman Gaboelov legt Club Brugge nog een speler vast. De 18-jarige Senegalese spits Krépin Diatta is de nieuwe aanwinst van blauw-zwart. Diatta tekende een contract voor 4,5 jaar in het Jan Breydelstadion.

Club Brugge omschrijft Diatta op haar website als een snelle spits, die opgeleid is in de Oslo Football Academy in Dakar. Diatta was actief bij het Noorse Sarpsborg, dat hem daar had weggehaald. Diatta was aan een goed seizoen bezig en scoorde ook al een hattrick in een bekerwedstrijd. De Senegalees is ook actief bij de U21 van Senegal, waar hij al 7 keer raak trof in 19 wedstrijden. Zaterdag wordt de Afrikaanse belofte van het jaar bekendgemaakt en ook daar is Diatta een van de genomineerden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s