Eerder kon je al lezen dat Hamdi Harbaoui en Damien Marcq dicht bij een overgang naar Zulte Waregem stonden, en nu zijn die transfers officieel afgerond. Beide spelers tekenen een contract voor 3,5 jaar aan de Gaverbeek. Harbaoui komt over van landskampioen Anderlecht en Marcq verlaat na amper een half jaar KAA Gent al.

Door deze twee transfers krijgt Francky Dury al voor de winterstage een kwaliteitsinjectie waar hij om vroeg. Harbaoui beschikt zowel over de Tunesische als de Belgische nationaliteit. Hij speelde in het totaal 26 wedstrijden voor de Brusselaars en kon daar maar vijf keer scoren. Verder was de spits ook nog actief bij Lokeren en Charleroi.

Damien Marcq, inmiddels 29 jaar oud, was al meer dan in 100 wedstrijden actief in de Jupiler Pro League. Bij Charleroi was hij één van de sterkhouders, maar bij KAA Gent kon hij zich niet doorzetten en dus hoopt hij zijn kwaliteiten nu te mogen tonen in het Regenboogstadion.

Advertenties