TRANSFERS: Marcq en Harbaoui zijn nu officieel spelers van Zulte Waregem

Eerder kon je al lezen dat Hamdi Harbaoui en Damien Marcq dicht bij een overgang naar Zulte Waregem stonden, en nu zijn die transfers officieel afgerond. Beide spelers tekenen een contract voor 3,5 jaar aan de Gaverbeek. Harbaoui komt over van landskampioen Anderlecht en Marcq verlaat na amper een half jaar KAA Gent al.

Door deze twee transfers krijgt Francky Dury al voor de winterstage een kwaliteitsinjectie waar hij om vroeg. Harbaoui beschikt zowel over de Tunesische als de Belgische nationaliteit. Hij speelde in het totaal 26 wedstrijden voor de Brusselaars en kon daar maar vijf keer scoren. Verder was de spits ook nog actief bij Lokeren en Charleroi.

Damien Marcq, inmiddels 29 jaar oud, was al meer dan in 100 wedstrijden actief in de Jupiler Pro League. Bij Charleroi was hij één van de sterkhouders, maar bij KAA Gent kon hij zich niet doorzetten en dus hoopt hij zijn kwaliteiten nu te mogen tonen in het Regenboogstadion.

Advertenties

One thought on “TRANSFERS: Marcq en Harbaoui zijn nu officieel spelers van Zulte Waregem”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s