Niet alleen inkomend transferverkeer bij Malinwa. Ook uitgaand valt er de komende weken nieuws te rapen Achter de Kazerne. Filipovic, Drazic, Rherras en Ganvoula moeten namelijk op zoek naar een andere club. Zij vertrekken morgen niet mee op stage naar Spanje.

Ganvoula zal terugkeren naar Anderlecht. Hij heeft al voor twee clubs gespeeld dit seizoen (Anderlecht en KV Mechelen), waardoor hij niet meer speelgerechtigd kan zijn voor een ander team. De in de zomer pas aangetrokken Drazic en Rherras werden gewogen en te licht gevonden, zij mogen na amper 6 maanden al weg.

Ook Filipovic mag zijn biezen pakken. De Sloveense krijger op het middenveld is nochtans de enige pure 6 in de kern van Malinwa. Hij kwam in de zomer van 2016 voor ongeveer een half miljoen naar de club, op voorsprak van Aleksandar Jankovic. Dit wijst er dan op dat er ook voor deze positie versterking wordt gezocht. Zou Jordi Vanlerberghe dan toch terugkeren?

Advertentie