Hans de Koning staat onder interesse van RKC, de Waalwijkse club geeft aan dat hij bovenaan het lijstje staat als mogelijke nieuwe trainer. Het laatste avontuur van de 57-jarige oefenmeester was bij Go Ahead Eagles, waar hij de opvolger was van Dennis Demmers, die vertrok vanwege slechte prestaties.

Na het ontslag van Van den Berg bij RKC hoopt de club nog het beste van dit seizoen te maken. Na een troosteloos gelijkspel tegen Go Ahead (0-0) werd de coach de laan uitgestuurd.

De Koning werd in maart ontslagen bij Go Ahead, na de zoveelste nederlaag. Go Ahead stond troosteloos onderaan, na de verloren IJsselderby (1-3) werd De Koning ontslagen. Het jaar ervoor promoveerde hij met Go Ahead naar de Eredivisie via de play-offs. Sinds zijn ontslag in maart was De Koning clubloos.

Advertentie