Leon de Kogel vertrekt naar Vietnam voor stage bij Thang Hoa Football Club

Go Ahead Eagles-spits Leon de Kogel vertrekt naar Vietnam, hij gaat daar op stage bij Thanh Hoa Football Club. De 27-jarige centrumspits heeft nog een contract in Deventer tot het eind van dit seizoen. In zijn carrière bij de Eagles was vooral zijn eerste jaar succesvol, daarna zakte zijn niveau en kwam hij weinig aan spelen toe.

In het seizoen 2015/2016 was De Kogel topscorer bij Go Ahead, dat toen promoveerde naar de Eredivisie. Mede door zijn vele goals was De Kogel erg succesvol, maar een divisie hoger lukte het niet om zijn oude niveau te herpakken.

In 2016 kwam ook Sam Hendriks naar Deventer, hij kreeg meer speelminuten dan de andere spits. Momenteel staat Hendriks als tweede in de lijst van topscorers, met 13 goals. Hendriks wist dan ook vaker te scoren dan De Kogel, de laatstgenoemde scoorde alleen uit in Heerenveen (2-2).

2-[2] @leondekogel ⚽ #heeGAE

A post shared by Go Ahead Showtime (@goaheadshowtime) on

Video: Leon de Kogel scoort na 796′ droogte weer een goal in de Eredivisie.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s