Het is een echte leegloop geworden bij KAA Gent. Nu vertrekt ook Danijel Milicevic, hij trekt net als Mitrovic naar de Ligue 1. Milicevic wordt verhuurd aan de hekkensluiter van Frankrijk, FC Metz, dat ook een aankoopoptie heeft bedongen.

Milicevic verlaat dus na bijna 4 jaar KAA Gent. Hij kwam aan in januari 2014 bij de Buffalo’s en speelde 165 wedstrijden, waarin hij 33 keer kon scoren en 38 assists afleverde. Milicevic was één van de sterkhouders die zorgden voor de eerste Gentse landstitel en was ook erg beslissend in de Champions League-campagne.

Dit seizoen waren de speelkansen van Milicevic echter beperkt en koos hij ervoor om andere lucht op te snuiven. Eerder wees de Zwitser een bod af van zijn ex-ploeg Eupen.

Bij FC Metz komt hij Dossevi (huurling van Standard) tegen, net als de bekende Assou-Ekotto.

Assou-Ekotto
Auteursrechten: eigen redacteur. Portretrechten worden niet opgeëist.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e

Advertentie