TRANSFER: Fabien Camus (32) trekt naar KV Mechelen

Na Nicolas Verdier heeft KV Mechelen vandaag nog een tweede speler voorgesteld. Fabien Camus speelde tot vorig seizoen bij Antwerp en tekende vandaag een contract Achter de Kazerne tot het einde van het seizoen. 

Fabien Camus kent de Belgische competitie goed, want de Fransman was vroeger ook al actief bij Charleroi en KRC Genk. Vorig seizoen was Camus actief bij Antwerp, maar daar faalde hij volledig. Hij zat dus nu al enkele maanden zonder club.

De Fransman heeft weinig matchritme, maar wanneer hij zijn vorm terugvindt, kan hij van levensbelang zijn voor Malinwa. Met 190 wedstrijden in de Jupiler Pro League en 88 in de Ligue 1, voegt hij in elk geval een stevige brok ervaring toe aan de Mechelse selectie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s