Supporters van FC Den Bosch moeten alweer van tribune wisselen. Na vorig jaar mochten ze niet meer op de M-side zitten, de meeste supporters gingen daarna naar de hoofdtribune. Na de rellen tegen Fortuna voor de winterstop, moeten de supporters nu naar de Zuidtribune.

Na de sluiting van de M-side waren veel supporters boos door de verplichte verhuizing, maar besloten ze massaal op de hoofdtribune te gaan zitten. In onderstaand filmpje is te zien wat er gebeurde tegen Fortuna Sittard, het werd toen 4-2.

Ook financieel kreeg Den Bosch een tegenvaller, de club werd door de KNVB ingedeeld in categorie 1. Voorgaande periodes stonden ze nipt in categorie 2, maar nu is de club weer gezakt. Vrijdag 12 januari gaat de competitie verder in de Jupiler League, dan speelt Den Bosch thuis tegen Almere City. Den Bosch staat achtste in de competitie.

Advertentie