FC Den Bosch-supporters opnieuw naar andere tribune na rellen

Supporters van FC Den Bosch moeten alweer van tribune wisselen. Na vorig jaar mochten ze niet meer op de M-side zitten, de meeste supporters gingen daarna naar de hoofdtribune. Na de rellen tegen Fortuna voor de winterstop, moeten de supporters nu naar de Zuidtribune.

Na de sluiting van de M-side waren veel supporters boos door de verplichte verhuizing, maar besloten ze massaal op de hoofdtribune te gaan zitten. In onderstaand filmpje is te zien wat er gebeurde tegen Fortuna Sittard, het werd toen 4-2.

Ook financieel kreeg Den Bosch een tegenvaller, de club werd door de KNVB ingedeeld in categorie 1. Voorgaande periodes stonden ze nipt in categorie 2, maar nu is de club weer gezakt. Vrijdag 12 januari gaat de competitie verder in de Jupiler League, dan speelt Den Bosch thuis tegen Almere City. Den Bosch staat achtste in de competitie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.