TRANSFER: Luc Mares tweede winteraanwinst voor MVV Maastricht

MVV Maastricht heeft zijn tweede “winterversterking” beet. Nadat eerder al Hawbir Moustafa terugkeerde van KFC Oosterzonen, maakte de Maastrichtse club vandaag bekend dat Luc Mares zich tot aan het eind van het seizoen bij de selectie van MVV voegt.

Luc Mares werd afgelopen zaterdag in de oefenwedstrijd tegen BVV Barendrecht (2-0-winst) al uitvoerig getest. Kennelijk maakte hij voldoende indruk op de technische staf en mag hij, zij het op amateurbasis, zich tot aan het einde van deze voetbaljaargang MVV’er noemen. De 21-jarige middenvelder groeide op in de jeugd van Fortuna Sittard en maakte daar vorig seizoen deel uit van de eerste selectie.

Enkele dagen geleden kwam MVV ook al tot overeenstemming met Irakees international Hawbir Moustafa. Ook hij maakt het seizoen in De Geusselt op amateurbasis af. Moustafa, product uit de eigen jeugd van MVV, liet zijn contract bij KFC Oosterzonen (Eerste amateurklasse België) ontbinden. Vanwege de lange reistijd kon hij zijn dienstverband bij deze club niet meer combineren met de werkzaamheden in het restaurant dat hij samen met zijn vader uitbaat in het Belgische Kanne.

MVV was, zij het met een smalle beurs, naarstig op zoek naar uitbreiding van haar smalle selectie. Na een vliegende start in de Jupiler League dit seizoen, werd de selectie van de Maastrichtenaren getroffen door een ware blessuregolf. De weggevallen spelers konden niet in voldoende mate worden vervangen, waardoor de Sjengen van de top van de ranglijst wegzakten naar de grijze middenmoot.

Advertenties

One thought on “TRANSFER: Luc Mares tweede winteraanwinst voor MVV Maastricht”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.