Dennis van Wijk niet langer coach van Roeselare

Het huwelijk tussen Roeselare en Dennis van Wijk is over. Roeselare haalde 4/6 in de laatste twee wedstrijden, desondanks moet Van Wijk nu toch vertrekken. T2 Fred Vanderbiest neemt uit collegialiteit niet over. Zaterdagavond speelt Roeselare alweer een belangrijke wedstrijd tegen Beerschot Wilrijk.  

Van Wijk is al de tweede trainer die dit seizoen moet opkrassen bij Roeselare. Hij nam eind september over van Arnauld Mercier. Van Wijk was bezig aan zijn derde periode bij de club uit 1B. Roeselare zit in een diep dal, want het staat momenteel op een zevende plek in de tweede periode. Bovenin meedraaien lukte dit seizoen nog niet, op het einde van de eerste periode eindigde de club als vierde. Als we de algemene stand erbijnemen, staat Roeselare op plaats vijf, wat deelname betekent aan de play-downs.

De vorige periodes van de trainer in Roeselare waren tussen 2002 en 2006 en tussen 2008 en 2010. De eerste keer leidde hij de club naar eerste klasse, maar de tweede keer kon hij de degradatie niet voorkomen.

Advertenties

One thought on “Dennis van Wijk niet langer coach van Roeselare”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s