Club Brugge heeft vrijdagochtend alweer een nieuwe aanwinst aangekondigd. Nadat Club ook al doelman Gaboelov haalde, wordt Kenneth Vermeer nu aangetrokken. De Nederlander wordt gehuurd van Feyenoord, Club bedong een aankoopoptie.

Vermeer was in het verleden actief bij Ajax, waar hij in 2006 debuteerde. De doelman kwam één seizoen op huurbasis uit voor Willem ll. Vermeer had er uiteindelijk 8 seizoenen opzitten bij de Amsterdammers, hij speelde 138 wedstrijden voor Ajax. Vermeer verloor zijn basisplek na een zware knieblessure en koos er dan voor de overstap te maken naar rivaal Feyenoord in 2014.

Vermeer was 2 seizoenen lang eerste keeper, maar vorig seizoen verloor hij zijn basisplaats door alweer een blessure. Dit seizoen speelde de Nederlandse goalie slechts twee wedstrijden, één bekerduel en één Champions League-wedstrijd. De komst van Vermeer betekent wellicht het einde voor Guillaume Hubert of Ethan Horvath, al had die laatste wel al aangegeven te willen uitgeleend te worden.