Jupiler Pro League-Speler Van De Week: Ryota Morioka

Ryota Morioka heeft de eer om als eerste speler van 2018 verkozen te worden tot Speler van de Week. Dit is al de derde keer dat Morioka zich de beste speler van het afgelopen weekend mag noemen. De Japanner dirigeerde Waasland-Beveren naar een knappe 3-1-zege tegen Sint-Truiden.

Waasland-Beveren won verdiend met 3-1 tegen STVV en dat was mede te danken aan de Japanse spelmaker Ryota Morioka. Morioka strooide alweer met sublieme passes en bij de 1-0 stuurde hij Demir perfect diep, al zag die Goutas de bal in eigen doel werkte. Bij de 2-0 schakelde hij met één pass heel de STVV-verdediging uit, waardoor Boljevic kon scoren. Waasland-Beveren staat zo op een 8ste plek en is nog altijd in de running voor een PO1-ticket.

Bij Standard, dat op de valreep won van Eupen, waren Marin en Sá in vorm. Die laatste slaagde er ook weer in om twee keer te scoren en had zo een belangrijk aandeel in de overwinning van de Luikenaars.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s