Nicolas Lodeiro gaat dit jaar beginnen aan zijn derde seizoen in de MLS. Hij heeft vorig jaar uitgesproken dat hij Suarez probeert te overhalen om ook naar de competitie te komen en die missie is nog niet voorbij.

”Nico” Lodeiro en Luis Suarez kennen elkaar van hun Ajax-periode, maar ook van het nationale team.

Lodeiro is na zijn Ajax-periode de onbekende weg ingegaan, maar is na een avontuur in Zuid-Amerika naar de VS verhuisd voor een betere toekomst en omgeving voor zijn kinderen. Het bevalt hem zelfs zo goed, dat hij probeert Suarez te overhalen.

“Ik denk wel dat hij in de toekomst zal komen. Hij vraagt mij telkens bij het nationale team hoe het gaat in de competitie. Hij lijkt geïnteresseerd en volgt de competitie ook.” – Lodeiro

De spits is natuurlijk nog van grote waarde voor FC Barcelona, maar in de toekomst zou hij wel eens naar de Verenigde Staten kunnen verkassen.

Advertentie