Stoke City heeft interesse in Jack Harrison, zo meldt MLSsoccer.com. Naar verluidt hebben the Potters 3 miljoen dollar geboden, maar dat zag NYCFC niet zitten. 

Stoke City heeft toen haar bod verhoogd naar 4,5 miljoen dollar, maar lijkt zelfs dat bod nog te gaan verhogen naar 6 miljoen. Daarmee kan Harrison de duurste speler ooit worden in de MLS.

De 21-jarige Harrison is geboren in Stoke-on-Trent en heeft daarna de jeugdopleiding van Manchester United doorlopen, voordat hij op 17-jarige leeftijd naar Massachusetts vertrok om bij een universiteit te voetballen. Ook heeft hij 2 interlands op zijn naam staan bij Engeland U-21.

Daarna is hij in 2016 de #1 Draft pick geworden en heeft hij 2 topseizoenen gedraaid als lid van het gouden duo VilHarrison (David Villa en Jack Harrison).

Harrison zelf had dit te zeggen:

Ik denk dat het iedereens droom wel is om in een grote competitie te voetballen in Europa. Ik ben opgegroeid in Engeland en het is altijd een droom geweest om in de Premier League te voetballen, maar ik ben nog steeds een New York City-speler.

Ik hou mij daar allemaal niet mee bezig. Ik heb een makelaar en hij zorgt dat het allemaal goed komt. Maar ik speel nu bij New York City en ik voel me daar goed.

 

Advertentie