Scheidsrechter Tony Chapron krijgt 3 maanden schorsing na natrap-actie

Scheidsrechter Tony Chapron heeft van de Franse betaaldvoetbalorganisatie LFP een schorsing van drie maanden gekregen, de aanleiding is een natrap-incident. De actie gebeurde tijdens de wedstrijd tussen FC Nantes en Paris Saint-Germain (0-1).

‘Tijdens de wedstrijd werd ik naar de grond gehaald door Diego Carlos en op dat moment voelde ik een scherpe pijnscheut op een plek waar ik onlangs nog een blessure aan had’, zegt Chapron. ‘Mijn verschrikkelijke reflex was om na mijn val mijn been uit te steken naar de speler. Ik wil daar mijn excuses voor aanbieden.’

De 35-jarige Chapron krijgt in totaal zes maanden schorsing, daarvan zijn 3 maanden voorwaardelijk. Als hij niet in hoger beroep gaat, komt hij 3 wedstrijden voor het seizoen eindigt terug op het veld.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s