Clubicoon Olivier Deschacht wordt door Anderlecht naar de B-kern gestuurd

Olivier Deschacht, al sinds 2001 actief bij de 34-voudige landskampioen, wordt voor onbepaalde tijd naar de B-kern gestuurd. Anderlecht zelf wenst geen verdere uitleg te geven en ook Deschacht wilt niets kwijt. De reacties van de supporters zijn niet mals, ze vinden het een onterechte beslissing

Deschacht zou zich te negatief opstellen in de kleedkamer. Dat is volgens Vanhaezebrouck helemaal niet goed, zeker omdat de spelersgroep al niet volledig op dezelfde golflengte zit.

Het is niet de eerste keer dat Deschacht naar de B-kern wordt gestuurd, eind 2016 was dit ook al het geval onder René Weiler. Toen had de ervaren verdediger informatie gelekt aan de pers, al ontkende hij dat. Er loopt ook nog een onderzoek naar de veelbesproken gokaffaire. Er werd een boete van 24.000 euro voorgesteld, maar men ging in beroep. De definitieve uitspraak daarvan zal later volgen.

Anderlecht
Auteursrechten: eigen redacteur. Portretrechten worden niet opgeëist.

Deschacht is de speler met het grootste aantal wedstrijden voor Anderlecht. Vorig seizoen stak hij Paul Van Himst voorbij. Zijn teller staat op 596 wedstrijden voor het eerste team. In de afgelopen Champions League-campagne speelde hij ook zijn 100ste Europese wedstrijd, dat gebeurde tegen PSG.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s