Real Madrid volgt Toby Alderweireld intensief

Het Real Madrid van trainer Zinédine Zidane volgt de ontwikkelingen rond Tottenham-speler Toby Alderweireld intensief. De Belgische international komt de laatste weken nadrukkelijk in het nieuws, omdat hij zijn in 2019 aflopende contract niet zou willen verlengen.

Real zou Alderweireld deze zomer al willen overnemen. De verdediger heeft tegen die tijd al de leeftijd van 29 jaar gepasseerd en is met een contract voor dan nog 1 jaar een relatief goedkope optie. De Spurs kochten de in Wilrijk geboren speler in 2015 voor een bedrag van 16 miljoen euro van Atlético Madrid, dat hem 2 jaar daarvoor weer voor 7 miljoen euro van Ajax overnam. Zijn marktwaarde staat momenteel na 104 Spurs-wedstrijden op 35 miljoen euro.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s