Felice Mazzu zit met de handen in het haar bij Charleroi, want doelman Nicolas Penneteau viel donderdagochtend op training geblesseerd uit. Hij blesseerde zich aan zijn knie. Op Twitter laat Charleroi weten dat haar Franse doelman maandag onder het mes moet.

Penneteau onderging donderdagmiddag onmiddellijk een MRI-scan en daaruit werd duidelijk dat er een letsel is ter hoogte van de meniscus. Penneteau moet maandag onder het mes en is dus zeker een hele poos out. Zondag zal Parfait Mandanda dus in doel staan tegen Standard, al is hij ook nog maar net fit, want hij sukkelde geruime tijd met een blessure aan de dij en traint pas sinds kort weer mee.

Derde keeper Valentin Baume heeft een blessure aan zijn achillespees. Vermoedelijk zal Felice Mazzu dan Davide Bochiccio (19) of Joachim Imbrechts (16) in zijn selectie opnemen.

Advertenties