Vijf van de tien wedstrijden in de Jupiler League zijn gewijzigd naar aanleiding van de interland wedstrijd tussen Nederland en Engeland. Acht clubs besloten de wedstrijd niet te verplaatsen van vrijdag naar zaterdag of zondag. FC Volendam – FC Den Bosch stond al op zondag gepland.

De wijzigingen zijn voor veel supporters ideaal, men geeft vaak aan bij de KNVB dat de Jupiler League in het weekend gespeeld zou moeten worden. Alleen de laatste speelronde is in het weekend, op zaterdag 28 april, vrijdag de 27e is Koningsdag en wordt er niet gevoetbald. FOX Sports bekijkt de mogelijkheid om meer wedstrijden uit te gaan zenden in speelronde 31.

Het nieuwe programma ziet er zo uit:

Vrijdag 23 maart:
20:00 uur Jong FC Utrecht – Jong AZ
20:00 uur N.E.C. – De Graafschap
20:00 uur Helmond Sport – TOP Oss
20:00 uur Fortuna Sittard – SC Cambuur

Zaterdag 24 maart:
19:45 uur MVV Maastricht – FC Eindhoven
19:45 uur Telstar – RKC Waalwijk

Zondag 25 maart:
14:30 uur FC Volendam – FC Den Bosch
14:30 uur Almere City FC – FC Emmen
14:30 uur Jong Ajax – Jong PSV
14:30 uur FC Dordrecht – Go Ahead Eagles