Het zit Antwerpcoach László Bölöni niet mee de laatste tijd.  Na de negatieve reeks resultaten werd het hem tijdens de wedstrijd tegen Racing Genk van gisterenavond weer eens te veel. Dit leidde ertoe dat de Roemeen voor de tweede keer dit seizoen de tribune werd ingestuurd. Er hangt hem nu een flinke boete van 10.000 euro boven het hoofd. 

Het gaat niet goed met Antwerp. Alhoewel de promovendus de eerste maanden een van de grootste revelaties van de competitie was, ging het na Nieuwjaar allemaal bergaf. Gisterenavond wilden ze het tij keren tegen play-off 1-concurrent Racing Genk, maar tevergeefs. The Great Old ging met 4-0 de boot in en mag een plaats in de top 6 hoogstwaarschijnlijk op haar buik schrijven.

Al vroeg in de wedstrijd gaf scheidsrechter Wim Smet een waarschuwing aan Bölöni voor zijn gedrag, maar dit schrikte hem niet af.  Bölöni verloor de controle en ging door met zijn klachten aan het adres van de arbitrage. Smet besliste dan om de Roemeen naar de tribune te sturen.

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat Bölöni uit zijn dug-out werd gestuurd. In de wedstrijd tegen Standard in oktober (die overigens eindigde op 0-0) gebeurde dit ook al nadat hij een extra bal op het veld had gegooid. Na afloop van die wedstrijd had hij ook nog uitgehaald naar de arbitrage. Dit leverde hem en Antwerp destijds een boete van 5.000 euro op.

Aangezien het niet de eerste keer is dat Bölöni naar de tribune is gestuurd, bedraagt de boete nu 10.000 euro. Op 19 maart wordt bij de Raad van Bestuur een besluit gevormd over of het bedrag al dan niet betaald moet worden. Antwerp krijgt dan de kans om zich te verdedigen.