Aleksander Bjelica is verkozen tot ‘Speler Van De Week’. De Serviër zorgde afgelopen weekend voor de twee doelpunten tegen STVV en daarvoor voor een mooi afscheid van Marc Coucke. Door de overwinning van KV Oostende namen de PO1-kansen voor Sint-Truiden sterk af. 

Bjelica zette na negen minuten de 1-0 al op het bord. Hij glipte door de buitenspelval en nam doelman Steppe te grazen. Het tweede doelpunt kwam er na 36 minuten en dat was er een uit het boekje. Bjelica nam de bal aan, draaide en trapte de bal perfect in het linkerhoekje. Bjelica was al even op zoek naar zijn beste vorm en die heeft hij nu duidelijk gevonden, want de ex-speler van KV Mechelen was ook een van de hoofdrolspelers in de 2-0-overwinning tegen Anderlecht.

Racing Genk heeft ook haar goede vorm te pakken en dat is mede door Dieumerci Ndongala. De Congolese Belg zette de 4-0 op het bord, maar was heel de wedstrijd een gevaar voor de Antwerp-verdediging en zette Pozuelo ook nog op weg naar de 2-0.

Advertentie