Neymar aan de kant in cruciale wedstrijd tegen Real Madrid in de Champions League

Afgelopen weekend in de Ligue 1 werd Neymar met hevige pijn van het veld gehaald in de wedstrijd PSG-Marseille. Na de wedstrijd werd er gevreesd voor een operatie bij de Parijzenaren. Dat is nu ook het geval: Neymar heeft een barstje in het bot en moet onder het mes.

De 26-jarige Braziliaan zal eind deze week worden geopereerd in Brazilië. Dat heeft de club bekendgemaakt na overleg met de speler. Een serieuze tegenvaller voor PSG, dat een 3-1-nederlaag uit de heenmatch moet goedmaken. De revalidatie van Neymar zal zo’n 6 tot 8 weken duren.

Update: de dokter van Neymar zegt dat het om 2,5 à 3 maanden revalidatie gaat.

Niet alleen Neymar heeft zorgen, maar ook Mbappé zit in slechte papieren. Afgelopen woensdag werd hij in het bekerduel tegen eveneens Marseille tijdens de rust binnengelaten. Over zijn situatie is er nog niets geweten, dat zal de volgende dagen duidelijk worden. PSG zal met een gehavende aanvalslinie moeten aantreden tegen Real Madrid.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.