Afgelopen weekend in de Ligue 1 werd Neymar met hevige pijn van het veld gehaald in de wedstrijd PSG-Marseille. Na de wedstrijd werd er gevreesd voor een operatie bij de Parijzenaren. Dat is nu ook het geval: Neymar heeft een barstje in het bot en moet onder het mes.

De 26-jarige Braziliaan zal eind deze week worden geopereerd in Brazilië. Dat heeft de club bekendgemaakt na overleg met de speler. Een serieuze tegenvaller voor PSG, dat een 3-1-nederlaag uit de heenmatch moet goedmaken. De revalidatie van Neymar zal zo’n 6 tot 8 weken duren.

Update: de dokter van Neymar zegt dat het om 2,5 à 3 maanden revalidatie gaat.

Niet alleen Neymar heeft zorgen, maar ook Mbappé zit in slechte papieren. Afgelopen woensdag werd hij in het bekerduel tegen eveneens Marseille tijdens de rust binnengelaten. Over zijn situatie is er nog niets geweten, dat zal de volgende dagen duidelijk worden. PSG zal met een gehavende aanvalslinie moeten aantreden tegen Real Madrid.

Advertenties