In januari leek het er al even op dat Iker Casillas (FC Porto) de rangen van Newcastle United zou komen versterken, maar toen kwam het niet tot een transfer. De Newcaslte Chronicle meldt dat de Real Madrid-legende in de zomer tranfervrij zal overkomen. 

Casillas, die in mei 37 wordt, ziet zijn contract straks aflopen en zou nog zin hebben in een Engels avontuur. Benitez wil hem graag aan de selectie toevoegen omwille van zijn enorme ervaring: 724 wedstrijden voor Real Madrid en voorlopig 105 in het shirt van Porto.

Newcastle staat momenteel amper 2 punten boven de degradatiezone. De kans dat de Iker Casillas in de Championship wil gaan spelen, lijkt meteen een stuk kleiner. De Magpies moeten er dit seizoen dus alles aan doen om het behoud te verzekeren, willen ze de legendarische doelman volgend jaar kunnen verwelkomen.

Advertentie