Aleksandar Mitrović schonk Fulham zaterdag met twee treffers de drie punten op het veld van Preston North End. De Serviër zit ondertussen al aan 7 doelpunten in 8 wedstrijden en mag gerust dé man in vorm genoemd worden bij de Londense tweedeklasser. 

Pas in minuut 91 kon Fulham afstand nemen van een goed georganiseerd Preston. Het was Aleksandar Mitrović die met zijn tweede treffer van de avond de 1-2 tegen de netten kopte.

De ontlading bij spelers en supporters was groot, want de 23-jarige spits houdt met zijn late winning goal de promotiekansen van de Londenaren gaaf. Fulham staat in de Championship momenteel op een vierde plek die recht geeft op deelname aan de eindronde.

De Servische aanvaller is de laatste weken wel vaker beslissend voor Fulham. Zo kwam hij in 8 wedstrijden al 7 keer tot scoren. Alle doelpunten maakte hij overigens in zijn laatste 5 wedstrijden. De man in vorm dus bij The Cottagers.

Het zijn straffe cijfers die de 33-voudige international kan voorleggen. Vooral in Anderlecht zullen ze zich voor het hoofd slaan. Tijdens de wintermercato leek de spits van Newcaslte United namelijk uitgeleend te zullen worden aan Anderlecht, zijn vroegere werkgever. Die deal sprong op het einde af. Uiteindelijk was het Fulham dat de aanvaller tot het einde van het seizoen wist te strikken, met succes zo blijkt.