Jupiler Pro League-Speler Van De Week: Mehdi Carcela

De reguliere competitie zit erop. Mehdi Carcela is onze speler van de week van de 30ste speeldag. Standard kwalificeerde zich voor PO1 tegen KV Oostende, het zette een 2-0-achterstand nog om in een 2-3-overwinning.

Mehdi Carcela maakte het verschil bij Standard. Hij was werkelijk overal. Sa Pinto bracht de wintertransfer na rust en hij liet zich al meteen opmerken met een assist voor Emond. Bij de gelijkmaker zette hij de aanval op en ook bij de 2-3 was Carcela betrokken, hij speelde Fai aan, die hard binnenknalde. Hierdoor zitten de Luikenaars in play-off 1. Wij zijn benieuwd of Carcela ook zaterdag zo sterk gaat spelen in de bekerfinale tegen Racing Genk.

Eupen – Moeskroen, dat eindigde op 4-0, was een bewogen match. Eupen bleef door die overwinning in eerste klasse en dat was mede te danken aan de man die inviel en maar liefst drie keer scoorde in een kwartier: Yuta Toyokawa.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s