Per 1 juli 2018 zal FC Oss weer TOP Oss gaan heten. De Brabantse eerstedivisionist heeft daarom ook besloten om een nieuw logo te laten ontwerpen. Oss heeft voor dit nieuwe logo de hulp van de trouwe supporters gevraagd.

Volgens de website van FC Oss krijgen de supporters een belangrijke stem, zoals het hoort. De trouwe supporters mogen het karakter van de club overbrengen op de ontwerpers en ze van inspiratie voorzien. De definitieve stem ligt ook bij de supporters van de Brabantse club, zij mogen hun favoriet uit de twee voorgestelde logo’s kiezen. Dit logo zal dan ook het nieuwe logo worden, gepaard gaande met de nieuwe (oude) naamsverandering. Directeur Peter Bijvelds vindt dat de keuzemogelijkheden moeten passen bij de identiteit van de club; “TOP Oss is klein maar dapper. TOP Oss gaat voorop in de strijd. TOP Oss heeft een prachtige historie en is weer de cultclub van weleer.”

FC Oss heette vanaf de oprichting op 9 april 1928 tot aan 2009 TOP, waarna de club haar naam veranderde in FC Oss. FC Oss staat momenteel negende in de Jupiler League en heeft nog alle uitzicht op een plek in de play-offs voor promotie naar de Eredivisie.