De uitstekende vorm van Depay heeft AC Milan overtuigd om te onderhandelen met Lyon over een mogelijke overgang van de Nederlander. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Depay staat nog onder contract bij Lyon tot 2021, maar de kans is reëel dat er een einde komt aan de samenwerking.

Memphis Depay doet het uitstekend in Frankrijk. Hij kon al 10 keer scoren voor Lyon in de Ligue 1, waaronder ook de winnende treffer in de slotminuut tegen Marseille dit weekend. Hij was ook al goed voor 6 assists.

AC Milan doet het dan weer in minder in Italië. De club gaf afgelopen zomer rond de 190 miljoen euro uit aan toch wel enkele sterren, waaronder Bonucci, André Silva en Lucas Biglia, maar ze staan voorlopig op een teleurstellende 8ste plaats in de Serie A. Hierdoor denkt AC Milan aan nieuwe versterkingen en Memphis Depay staat dus bovenaan het lijstje. Benieuwd of ze de Nederlander naar Milaan kunnen halen.

 

 

 

 

 

Advertentie